et quaerebam unde malum, et male quaerebam

Θέλω να γυρίσω μια ταινία και να την αφιερώσω στο George. Δεν έχω καμία σχέση με τον κινηματογράφο, δεν ξέρω πώς γυρίζονται οι ταινίες, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ασύνορη επιθυμία να δημιουργήσω ένα τέτοιο αφιέρωμα στον αγαπημένο μου George Le Nonce, ένα αφιέρωμα που θα λειτουργούσε, ελπίζω, ως δωροδοκία, ώστε ο George να με ελευθέρωνε επιτέλους, να με άφηνε να τον προσεγγίσω, να τον αγκαλιάσω, να τον φιλήσω, να τον κατακτήσω, αντί να είμαι κλεισμένος εδώ, μακριά του για πάντα, πίσω από ένα μίζερο συρματόπλεγμα.

Η ταινία μου θα ήταν ασφαλώς μία ταινία πορνογραφικού περιεχομένου. Θα εμφανίζονταν δεκάδες άντρες που θα ενσάρκωναν όλες τις πιθανές προσλήψεις της ομορφιάς και θα επιδίδονταν σε όλες τις ερωτικές πράξεις που θα μπορούσε να φανταστεί ένας νους τόσο διεστραμμένος όσο του George.

Καμιά καλλιτεχνική πρόθεση δεν υπάρχει. Η μοναδική πρόθεση είναι να καυλώσει αφόρητα ο μοναδικός θεατής. Αφόρητα και με επείγουσα ανάγκη. Και να είμαι μόνον εγώ παρών. Το βλέμμα μου να είναι πάνω στο θεατή συνεχώς. Και στη φαντασίωσή μου να μπορώ να είμαι εγώ μόνο διαθέσιμος για τη διάπραξη των αισχών που θα οδηγήσουν στις ποθητές πολλαπλές εκσπερματώσεις.

Συλλέγω παίκτες. Δεν επιλέγω, γιατί κανείς δεν θα μπορούσε με ακρίβεια να προβλέψει ποιες μορφές και ποια είδη θα ερεθίσουν τον θεατή. Πολλές φορές, στην πορνογραφία, ο άνθρωπος που μας φαίνεται ο λιγότερο ερωτικός εμπλέκεται σε μία πράξη που μας φαίνεται η λιγότερο καυλωτική και ακριβώς τότε εκσπερματώνουμε. Λυπόμαστε καμιά φορά που δεν διαφυλάξαμε την εκσπερμάτωσή μας για την επόμενη σκηνή, που μας φαίνεται πιο χυμώδης, πιο άξια να χύσει κανείς παρακολουθώντας την, αλλά είναι άγνωστες οι βουλές του φαλλού. Γι΄αυτό δεν έχει νόημα η επιλογή των προσώπων που θα παίξουν στην ταινία, μόνο η προθυμία τους για την διαστροφή μετράει.

Η ταινία μου θα έχει αναγκαστικά τη μορφή ενός ερασιτεχνικού ντοκυμανταίρ. Η φωνή μου θα ακούγεται πίσω από την κάμερα να κατευθύνει και να σκηνοθετεί, όπως straight fellas ή english lads. Θα εξηγώ στους παίκτες τί πρέπει να κάνουν, πώς πρέπει να στέκονται ώστε να μπορώ να τραβήξω τις απαιτούμενες ανατομικές λεπτομέρειες, πόσο αργά ή γρήγορα θα πρέπει να κινούνται.

Δεν θα υπάρχει πλοκή, ούτε άλλοθι. Θα υπάρχει μόνο συνουσία και άφθονο σπέρμα. Οι παίκτες θα γαμιούνται μηχανικά, χωρίς φιοριτούρες. Ολόκληρη η ταινία θα είναι μία διαδοχή από το είδος εκείνο των σκηνών στις οποίες σταματάει κανείς το fast forward όταν παρακολουθεί ένα πορνό. Ή μάλλον, θα είναι μία διαδοχή από το είδος των σκηνών στις οποίες κάνει κανείς rewind όταν είναι έτοιμος να χύσει.

Έτσι ο George θα βρίσκεται σε κατάσταση επικείμενης εκσπερμάτωσης από την ώρα που θα αρχίζει η ταινία μέχρι την ώρα που δεν θα κρατιέται άλλο. Και εγώ θα είμαι εκεί. Θα παρακολουθώ, θα απολαμβάνω και θα χειροκροτήσω κατά την εκτόξευση.

Και τότε θα με ελευθερώσει. Και θα είμαι δίπλα του για την υπόλοιπη ζωή μας. Θα τον κοιτάζω και θα παίζω ασταμάτητα την ταινία μου.

Σχόλια

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.